IMX en ENS crypto nieuwe coins bij Bitvavo

Een van de meest voorkomende verzoeken die de Bitvavo-crew van gebruikers krijgt, is om extra middelen toe te voegen aan de Bitvavo exchange, hier maken zij zich uiteraard hard voor. Alleen al in het afgelopen jaar hebben ze meer dan 100 nieuwe cryptomunten op het platform geïntroduceerd, waardoor gebruikers van Bitvavo een breed scala aan handels- en investeringskeuzes hebben.

Het team is constant op zoek naar nieuwe en interessante coins om aan het platform toe te voegen, zoals we beloofden na de vorige activalijsten in april. We zijn verheugd aan te kondigen dat Bitvavo nu extra activa zal toevoegen namelijk:

IMX coin en ENS crypto

14.07. Immutable X (IMX). De IMX-beurs gaat donderdag 14 juli om 13:30 CEST open voor handel.

Ethereum Name Service op 20 juli (ENS). De eerste ENS-transactie vindt plaats op 20 juli om 13:30 CEST.

IMX coin listed on Bitvavo

Wat is IMX coin?

Als de eerste laag-twee schaaloptie voor NFT’s op Ethereum, plaatst Immutable X zichzelf in deze ruimte. Immutable X beweert dat zijn blockchain de nadelen van Ethereum overwint, waaronder de lage schaalbaarheid, onvoldoende gebruikerservaring, gebrek aan liquiditeit en vertraagde ontwikkelingservaring. In plaats daarvan krijgen gebruikers te maken met gaskosten van $ 0 voor het minten en verhandelen van NFT’s, directe handel en enorme schaalbaarheid zonder de veiligheid van activa of gebruikers in gevaar te brengen. Immutable X gebruikt STARK zk-rollups, een technologie waarvan Vitalik Buterin gelooft dat Ethereum “all-in” is om dat te doen.

Dankzij deze technologie kunnen gebruikers activa zoals ERC-20- en ERC-721-tokens op grote schaal produceren en distribueren. Met Immutable X kan Gods Unchained een nieuw metasysteem inzetten dat voorheen onpraktisch was, volgens Chris Clay, de gamedirecteur van het project dat er momenteel op gebaseerd is. Op deze manier hoopt Immutable X zowel gebruikers als ontwikkelaars een eersteklas ervaring te bieden.

Ethereum name service ENS listed on Bitvavo

Wat is ENS crypto?

De Ethereum Name Service (ENS) is gebaseerd op de Ethereum-blockchain en is een gedistribueerd, open en uitbreidbaar naamgevingssysteem. ENS transformeert machineleesbare alfanumerieke codes die u kent van portefeuilles zoals Metamask in door mensen leesbare Ethereum-adressen zoals john.eth. Het is ook mogelijk om de omgekeerde conversie uit te voeren, door machineleesbare adressen en informatie te koppelen aan door mensen leesbare Ethereum-adressen.

Net zoals de Domain Name Service van internet het internet toegankelijker maakt, is het doel van Ethereum Name Service om het op Ethereum gebaseerde online eenvoudiger te maken voor mensen om toegang te krijgen en te begrijpen. Net als DNS heeft ENS ook een systeem van domeinen – met punten gescheiden hiërarchische namen – waarbij domeineigenaren volledige controle hebben over hun subdomeinen.

In november 2021 begon ENS met een zeer populaire airdrop met terugwerkende kracht die beloningen gaf aan iedereen die zijn adres had geregistreerd voordat het project zijn munt lanceerde. Het kwam echter in februari 2022 onder vuur te liggen vanwege naar verluidt homofobe tweets die waren verzonden door de directeur van de operatie.

Plaats een reactie